horgásznyaraló · 2021.09.29.

Kiadó 3 hálószobás új építésű nyaraló a Holt Körös partján

A kétszintes, 3 hálószobás összkomfortos nyaraló 2019 – ben épült. Az üdülő a Holt Körös Kákafoki holtágánál, Békésszentandrás egyik legkedveltebb üdülősorán található.

A 6 férőhelyes nyaralóban a szobák és a nappali hűtő–fűtő klímával ellátottak. Az épületben nappali–konyha, étkező egy légtérben került kialakításra, a fürdőszoba fürdőkáddal – üvegparavánnal, mosdóval, mosógéppel felszerelt, külön helyiségben van a WC. Az emeleten az előtérből 3 hálószoba és egy fürdőszoba nyílik. A helyiségek szúnyoghálóval ellátottak, internet hozzáférés és vezetékes ivóvíz van a nyaralóban. Ágyneműt, törölközőt biztosítunk. A nappaliból egy panorámás erkélyajtón jutunk ki a 22m2-es fedett teraszra.

A vízpart felőli kertben egy fedett grillező, bográcsozó, vezetékes vízzel, melegvizes mosogatóval rendelkezik. Az udvaron napozóágyak, hintaágy, szolár zuhanyzó, gyerekjátszó is megtalálható. Az utca felöli kert 3 autónak biztosít parkolási lehetőséget.

A 12 méter széles vízpart, 10m2–es móló várja a horgászni vágyókat. A sportoláshoz, a szabadidő igényes eltöltéséhez egy 4 személyes kenu, 4 db kerékpár áll rendelkezésre. A teraszon csocsó is biztosítja a játszást, szórakozást.

Kiemelt ünnepnapokon: 39 000,-Ft/éj,
2 főnek 36 000,-Ft/éj.

Nyaraló ára szezontól függetlenül: 36 000,-Ft/éj,
2 főnek: 33 000,-Ft/éj.

NTAK: MA20011843
Forrás: szallashirdeto/Flóra Nyaraló