kiadó apartman · 2022.01.15.

Balatonparti Apartman saját stranddal, játszótérrel, zárt parkolóval

A Balatonra néző, Balatonparton lévő szállás 2021 tavaszán újonnan berendezésre és festésre került. Az elsők között veheti használatba új bútorainkat, konyhai eszközeinket. A Balatonfenyvesen található III. emeleti Apartman saját parttal, stranddal, szomszédos étteremmel és zárt parkolóval várja vendégeit.

Várjuk a gyermekkel vagy gyermekekkel rendelkező családokat, mivel a gyerekeket helyszíni játszótér várja, homokozóval, focipályával, hintával, a Balaton sekély részében csúszdával. A közvetlenül a Balatonparton lévő Apartman kerítéssel körbevett, vagyis gyermekét vagy gyermekeit biztonságban tudhatja, az erkélyről a nagyobb gyermekek esetén a játszótér, a Balatonban lévő csúszda, a stégek is láthatók, felügyelhetők.

A közelben található, valamint a Bárka és Nádas vendéglők heti menüvel vagy a la carte étlappal várja vendégeinket.
A szállás közelében szörfözni és horgászni lehet.
Balatonfenyves a Balaton déli partján található csendes, biztonságos település. Családosok, kisgyermekesek közkedvelt nyaralóhelye.

Balatonfenyves központja 10 perc távolságra található, ahol számtalan étterem, cukrászda, bár, butik stb. várja Önöket. Balatonfenyves teljes területén ingyenes a strandolás. Az északi partra, Badacsonyba a 6 km-re lévő Fonyódról lehet átjutni. A világhíres nyertes

5000,-Ft/fő/éjtől.
Szombattól-szombatig foglalható.

Szabad időpontok: júl.31-től.
Kérje pontos ajánlatunkat.