kiadó apartman · 2022.01.13.

Egerben 4 fős apartman kiadó egész évben

Szeretettel várjuk ha egy emlékezetes utazásra vágynak, ott, ahol a Mátra és a Bükk hegyvonulata találkozik az Alfölddel, Eger történelmi városába.

Apartmanunk erkélyes társasház 1 emeletén található. Max. 4 fő elszállásolására van lehetőség. hálószobás apartman, ahol ágyazható kihúzható kanapé, valamint egyszemélyes ágyak, amelyek igény szerint összetolhatóak. Nyugodt nagyon csendes zöldövezeti környék, és mégis közel a Belvároshoz. Apartmanunk üzletembereknek gyors Wifi, baráti társaságnak, és családnak is nagyon ideális. Parkolási lehetőség: közelben ingyenes, illetve kamerás megfigyeléssel fizetős a ház előtt.

Minden bizalom megvan a vendégeink felé, olyannyira hogy teljes érintésmentes kulcsátadást tudunk biztositani, teljesen önálló bejutást és távozást a lakásból, azoknak a vendégeknek akik nem igénylik a házigazdák megjelenését. Ígérjük minden információval ellátjuk vendégeinket szállás elfoglalása előtt, és telefonon bármikor elérhetőek vagyunk ha segítségre van szükségük. Nagyon sok szeretettel várunk minden pihenni kikapcsolódni vágyó vendégeket.

apartman:
4 fő részére 28 000,-Ft/éj
3 fő részére 21 000,-Ft/éj
2 fő részére 18 000,-Ft/éj
NTAK: MA20010520
Forrás: szallashirdeto/M&D Apartman