kiadó apartman · 2021.09.29.

Egerszalókon egy 8 fős és két 4 fős apartman kiadó

Nálunk már SimplePay online szolgáltatással is rendezheti számláját. Falusias reggelivel is foglalható vendégházunk, amely Egerszalók központjától 200 méterre a termál- gyógyfürdőtől pedig 2 km-re található.

A ház mögött egy szép erdősáv húzódik, és ebből kifolyólag a környék csendes, pihenésre kiváló. Turizmus kártyával számos helyen pld. fürdök, éttermek, Barlanglakások, borospincék kedvezményeket lehet igénybe venni. Három apartmannal várjuk kedves vendégeinket, összesen 16 férőhellyel. Nálunk pihenő vendégeinknek gerincnyújtó padot biztosítunk ingyenes használattal, hogy teljes legyen a lazulás míg Egerszalókon töltődnek.

Egerszalók a sokak által közkedvelt észak-magyarországi régióban található és számtalan szabadtéri és természetközeli programot kínál az ide látogatóknak. A borkóstolás lehetősége csupán egy a sok közül, jöjjön el hozzánk, hogy a saját szemével is megtapasztalja mindazt, ami itt Önre vár. Itt található a Harmony Vendégház, amely Egerszalók szívében épült és egész évben várja minden kedves vendégét.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
4 szoba, 16 férőhely
NTAK: EG19003012
Forrás: szallashirdeto/Harmony Vendégház