Elvira Apartmanok

Akcios arak-tengerparti kiadó apartmanok

Elvira Apartmanok-12901-Horvátország

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 0 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Elvira Apartmanok Drašnice egy kis halasz falu, Makarszka varostol 13km-re a Dubrovnik fele vezeto ut mellet hejezkedik el. A falunak korulbellul 300 lakossa van. A helyseg a Biokovo hegy labatol a tengerpartig terjed. Mivel hogy, egyeduli helyseg ezen a kornyeken, ahol nincsennek nagy hotelok, a tenger kristalytiszta. Sok strandja van a falunak. Par sor haz van, tehat nincs nagy gepkocsiforgalom, se tomeg. Idealis hely a pihenesre, foleg Gyermekekkel. Tiszta levego, madarcsipogas, es minden hova el lehet gyalogolni.

A falunak van egy onkiszolgaloja, pekhelysege Postaja, kis zoldseges pijac. Van nehany etterem, nehany kavezo, szervezett hajokirandulas, csonakokat is lehet berelni. Az oreg falut is meg lehet latogatni, vizi szorakozas is akad. Meg lehet Latogatni a biokovo nemzetkozi novenyparkot, amelynek a legmagassabb hegy csucsa 1764 m.

Aki tobbre vagy, atutazhat Podgora Tanacsra 3 km , Makarszkara 13 km , Dubrovnikra 140 , Sziget latogatasokra. Egyik apartman 100m-re van a parttol foldszint , masik ketto 10m-re masik hazban foldszint es elso emelet 2-5 szemelyig

Elvira Apartmanok árak és kedvezményekajánlatkérés (emailben)
Tel. +385 98/1899541


települések