kiadó apartman · 2021.11.29.

Kővágóörsön sátorhelyek a Káli medencére panorámával

Elsősorban osztálykirándulások, cserkészcsapatok, csoportos táborok, nagyobb családi rendezvények, alkotó táborok, bringások és kirándulók részére ajánljuk. Kővágóörs a Káli-medence egyik legszebb faluja. A terület a település központjában található, kisebb fenyvessel. A faluban lovaglási lehetőség, a közeli Révfülöp 4km-re parti településen pedig fürdési lehetőség áll rendelkezésre.

Amit kínálunk: 1 db apartman és 1 db nagyobb terem áll rendelkezésre. Az egységek külön is bérelhetők. A környezetben kb 40 fő részére sátorhelyek is létesíthetőek, ami plusz lehetőséget biztosíthat nagyobb csoportok részére is. Az apartmanhoz tartozik két szoba, egy konyhai melegítő, és fürdőszoba. A létesítményhez férfi-női részlegben 4 zuhanyzó, 4 WC áll rendelkezésre. Plusz szolgáltatásképpen lehetőséget biztosítunk WIFI használatra illetve tábortűz rakására, és bicikli tárolásra is.

Télen felmerülhet fűtési költség egyeztetés alapján. Kérjük, amennyiben lehetőségük van, Foglalás előtt érdeklődjenek a konkrét lehetőségekről.

Sátorhely árak már:
Felnőtt 1700,-Ft/fő/éj
Gyerek 1500,-Ft/fő/éj
Nagycsaládosoknak és egyházi csoportoknak 10% kedvezmény.
NTAK: EG20007548
Forrás: szallashirdeto/Sion Szállás