kiadó apartman · 2021.09.29.

Siófokon az Aranyparton, szabad strand mellett szállás 2-10 fő részére

Szabad strandtól egy percre fekszik apartmanházunk, nem kell sokat cipekedni a strand eszközökkel. Számos büfé, fagyizó, kisbolt a közelben, vizibicikli, sup kölcsönző és a városnéző kisvonat, helyi busz megállója karnyújtásnyira. A központba, hajóállomásra 15-20 perces sétával lehet eljutni.

Földszinten két darab egy szobás studió apartman van, egybe is nyitható, vagy lezárható, 2 fürdőszobával, 2 tv-vel. Egy családnak, két-két párnak ajánlott. Kertkapcsolatos. A nagyobb apartmanrész tartalmazza a bútorba épített minikonyhát. Az apartmanok franciaágyasak. légkondi fogyasztásmérővel ellátott.

Az emelet bal oldali részében a két külön bejáratú szobával, fürdőszobával minikonyhával rendelkező lakás apartman, franciaágyakkal. Mindkét szobában televízió. Egy családnak, két párnak ajánlott. Légkondi mindkét szobában. Fogyasztásmérővel ellátottak. Kertben kiülőrész.

Az emelet jobb oldali szárnyában egy darab egyszobás stúdió apartman, saját fürdőszobával. 2 főnek kényelmes. franciaággyal, bútorba épített minikonyhával. Légkondi fogyasztásmérővel ellátva. Kertben kiülő tartozik hozzá.

Előszezonban: 5000,-Ft/fő/éj.
Középszezonban: 6500,-Ft/fő/éj
Főszezonban: 7500 – 11000,-Ft/fő/éj.

Az árak függenek a személyek számától, eltöltött időszaktól, hétvége, és ünnepnapoktól.

NTAK: MA19012036
Forrás: szallashirdeto/Első Fecske Apartmanok