Ziza Üdülőház

Békésszentandráson 5 hálószobás, medencés nyaraló kiadó 2500,-Ft /fő/éjtől

Ziza Üdülőház-26738-Békésszentandrás

Foglalható márciustól-novemberig, férőhelyek max. 17 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat hozható


Ziza Üdülőház Közvetlen vízparton épült könnyűszerkezetes hangulatos nyaraló. Öt hálószoba, 2 fürdőszoba, nagy nappali, nagy fedett terasz fa kerti bútorokkal berendezve, szolgálja a vendégek kényelmét. Az udvaron egy 7×4 méteres medence van, amelynek a nyári időben kellemesen felmelegszik a vize. A medence mellett napozó nyugágyak vannak. A gyerekeket játszótér várja, hintákkal, csúszdával és mászókával. Strandröplabdapálya és kis focikapuk állnak a sportolni vágyók rendelkezésére.

A kinti sütés-főzéshez kőgrill, bográcsozóhely található az udvaron. Kiváló horgászhely, saját 56 méter hosszú partszakaszunkon lehet pecázni. 4 személyes kenu és csónak használható. A holtágban sok a hal. 14-17 vendéget tudunk egyszerre fogadni, de egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki a házat.

A főszezonban minimum 10 fő áráért, legalább 5 éjszakára, foglalható a nyaraló. Elő-és utószezonban kisebb társaságoknak is, minimum 2 éjszakára is tudunk megoldást nyújtani. A környék is bővelkedik a látnivalókban. Sok lehetőség adott a kellemes időtöltésre. Szarvas városa kb 7 km távolságra van. Az Arborétum, Mini Magyarország, Vízi színház, sétahajózás nagyon jó lehetőséget nyújt a szórakozásra, pihenésre, kikapcsolódásra. Kiváló kiindulópontja lehet kerékpár-gyalog- és vízitúráknak.

Ziza Üdülőház árak és kedvezmények

Szállás ára, min. 10 fő esetén 2 500,-Ft/fő/éjtől
Szállás 4 fő részére, elő és utószezonban, szálláa ára/éj 16 000,-Ft
Szállás 6 fő részére, elő és utószezonban, szálláa ára/éj 22 000,-Ft
Szállás 8 fő részére, elő és utószezonban, szálláa ára/éj 25 000,-Ft
Szállás 10 fő részére, elő és utószezonban, szálláa ára/éj 28 000,-Ft
Szállás 10 fő részére, főszezonban, szálláa ára/éj 45 000,-Ft
Kedvezmény gyerekeknek: 2 000,-Ft


foglaltsági naptár, ajánlatkérés


települések