kiadó nyaraló · 2021.12.25.

Holt-Körösi vízparti barátságos nyaraló kiadó Békésszentandráson

A Békésszentandráson a Dinnyelaposi üdülősoron, a Holt-Körös partján található nyaralóban, szeretettel várjuk minden kedves vendégünket. A nyaraló pihenésre, horgászásra vágyóknak csendes, nyugodt, családias környezetben biztosítja a kikapcsolódást. Autóval, kerékpárral, túrázóknak gyalog – lehetőség nyílik a környék megismerésére is. A nyaralótól kerékpárúton könnyen megközelíthető Békésszentandrás, Szarvas.

Az épület kialakítása biztosítja a kellemes fényviszonyokat, kényelmet. A vízre néző nagy terasz megfelelő helyszín az étkezéshez, kártyázáshoz, beszélgetéshez. A házban tágas étkező nappalival, 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC található. Hálószobánként 2-2 személy részére ágy, ágynemű, törülköző biztosított. Pótágy a nappaliban. A konyhában a főzéshez, étkezéshez szükséges alapfelszereltség biztosított. Klíma ésszerű használata az ár részét képezi.

A pihenést, szórakozást szolgálja: Gyermekeknek játékok, TV, Krokodil kajak A nyaralóhoz tartozik: zárt parkoló, udvar stég csónak 2 db felnőtt kerékpár grillezésre, tárcsázásra, bográcsozásra alkalmas kerti sütő grillrács, tárcsa, nyárs, bogrács, fa. A nyaraló területére kutyát vagy más háziállatot behozni tilos.

1-4 fő esetén:
szeptember 1-30 (min. 2 éj): 19 500,-Ft/éj
október 1-31 (min. 2 éj): 18 500,-Ft/éj

pótágy 4000,-Ft/éj
Kérje ajánlatunkat e-mailben, szívesen válaszolunk.


Szabad hely: szeptember 18-tól.

NTAK: EG19009602
Forrás: szallashirdeto/Csemo Nyaraló