Irota EcoLodge

Élvezze a híres holland vendégszeretetet

Irota EcoLodge-27194-Irota

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 8 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Irota EcoLodge Hagyja maga mögött gondjait. Szeretettel látjuk egy felejthetetlen kikapcsolódásra három hatszemélyes luxusvillánk 170m2 egyikében 3 hálószoba, 2 fürdőszoba. Az Irota EcoLodge három tágas, elegáns és jól felszerelt nyaraló villából és egy közös, 6×16 méteres természetes úszómedencéből áll. Bár a házak egyes részleteikben kissé eltérnek, alapvetően hasonló beosztásúak és akadálymentesítve vannak.

Minden háznak 170m2 saját stílusa van: az Alsó Ház jellegében rusztikus, vidékies, a Középső Ház retró stílusú: az 1960-as évek világát idézi, míg a Felső Ház letisztult, modern dizájnról árulkodik. A házak különálló egységeket képeznek, ami garantálja a lakók teljes nyugalmát minden esetben.

Ha az Ön csoportja több házunkat is kibérelné, a fakerítéseken levő kiskapuk biztosítják majd az egyszerű, házak közti átjárást. Legfeljebb két pótágyat tudunk fenntartással kínálni, így maximálisan 8 vendég tartózkodhat egy házban. Irota EcoLodge kutyabarát. Nem számolunk fel díjat a kutyák tartózkodásáért, de feltételezzük, hogy az állatok szobatiszták. Minden ház 2 kialakított parkolóhellyel is rendelkezik és a nyaralókban ingyenes WiFi használat az Önök kényelmére.

Irota EcoLodge árak és kedvezmények

vendégház:
– 1-4 főnek: 140 €/éj
– 5 főnek: 160 €/éj
– 6 főnek: 180 €/éj
min. 2 éj foglalás

Extrák:
– Babaágy és étetőszék ingyenes
– Kisállat ingyenes
– Élelmiszer kosár 50 € négy fő részére
– Pótágy 6 fő felett 20 €/éj

ajánlatkérés (emailben)
Tel. +36 48/349260

települések