kiadó nyaraló · 2022.01.13.

Kellemes környezetben kiadó Balatonföldvári nyaraló

Balatonföldváron 10 fős nyaraló kiadó. A 2 emeletes nyaraló saját zárt zöld udvarral rendelkezik, melyen belül térkövezett beállón 2 kocsi kényelmesen tud parkolni, a ház mellett az utcafronton a parkolás ingyenes.

Az udvarban helyet kapott egy fedett kiülő valamint a bejárat mellett egy fedett teraszon is pihenhetünk. Az alsó szinten tágas nappali, étkező, konyha, fürdő, külön WC és egy kisebb hálószoba található. Az emeleten a nappaliból egy tágas, világos erkélyes szoba valamint 2 kisebb szoba nyílik, valamint egy fürdőszoba WC-vel. Az elmúlt egy évben a teljes elektromos hálózat, fürdőszobák, konyha valamint a burkolatok felújításra kerültek. Teljesen új ágyak és matracok várják a pihenni vágyókat. Friss képek feltöltés alatt.

A háztól 10-15 perc sétával tudunk a partra jutni, a közelben található a nyugati- és a kutyás strand. Szintén séta távolságban találhatók éttermek valamint bolt.

1 éjszaka +30%: 65 000,-Ft/éj
2 éjszaka +20%: 60 000,-Ft/éj
3 éjszaka +10%: 55 000,-Ft/éj

Mivel a teljes ház kerül kiadásra, az ár teljes házra értendő a szállást igénybe vevők számától függetlenül. Rövid foglalás lehetséges felár ellenében.

NTAK: MA20011997
Forrás: szallashirdeto/Villa Földvár