kiadó nyaraló · 2022.01.13.

Önálló nyaraló a Balaton északi partján

Az Edit Üdülőház közvetlenül Keszthely mellett található Gyenesdiáson, a strandhoz közel kb 700m csendes, nyugodt utcában.

A két szintes nyaralóház ideális választás lehet nyugalomra vágyó párok, kis családok vagy akár több család együtt nyaralására is. Összesen 13 fő elhelyezését tudjuk biztosítani, 6 hálószobában. A nyaralóban tágas közösségi terek vannak, nappali, étkező, terasz.

A két szinten összesen három fürdőszoba és három WC van. A kertben lehetőség van grillezésre és bográcsozásra. Az üdülőházba gyermekes családok és a pihenni vágyó idősebb korosztályt várjuk. Bulizni vágyó, zajosabb szórakozást igénylő baráti társaságok számára a vendégház nem kiadó. Házibuli, legénybúcsú, lánybúcsú tartása a házban nem megengedett.

Az üdülőház használata kizárólagos, más vendéget ugyanabban az időben nem helyezünk el. Az internet használata ingyenes és korlátlan vendégeink részére, parkolási lehetőség biztosított. Fűtést nem tudunk biztosítani. A közelben élelmiszerbolt, étterem, játszótér, gyógyszertár, Mc Donalds, borászat és dohánybolt is megtalálható. A településen két gyerekbarát strand található, amelyek könnyen megközelíthetőek.

Június és szeptember hónapban:
Felnőtt: 5500,-Ft/fő/éj,
2-14 éves gyerek: 4500,-Ft/fő/éj,
0-2 éves gyerek ingyenes.

Július és augusztus hónapban:
Felnőtt: 6500,-Ft/fő/éj,
2-14 éves gyerek: 5500,-Ft/fő/éj,
0-2 éves gyerek ingyenes.

NTAK: MA20007865
Forrás: szallashirdeto/Edit Nyaraló