kiadó nyaraló · 2021.10.18.

Robinsoni villa kiadó Pag sziget mesés részén

Horvátország Novalja-Jakisnicán, Pag szigetén olivafás ligetben 2 szintes nyaraló kiadó magyar tulajtól. A falu ezer éves olajfák között fekszik, a tengerpart strandja homokos.

A ház kitűnően felszerelt, 4 franciaágyas szoba +nappali, 2 fürdő +kerti tusoló, hatalmas terasz, konyha, spájz, udvar várja kedves vendégeinket max. 9-10 főig. Klíma, mosogatógép, mosógép, 2 hűtő, mikro, vasaló, hajszárító, szörf, nyugágyak, hűtőkészülék, ventillátorok, tisztítószerek.

A villa nagyon jól felszerelt, gyerekeseknek kitűnő választás. Nagycsaládnak vagy több családnak ideális. Homokos strand 300m, turisztikai kp. Novalja városa 12 km. Kilátás csodálatos: oliva-liget és tenger. Az udvarban három autó részére van parkolási lehetőség. Határtól Letenye mindössze 4, 5 óra. Bővebb információ, ár, képgaléria a honlapunkon található.
A tengervíz itt a védett öböl miatt általában melegebb és nagyon tiszta. Több szakaszra oszlik a strand: található itt kisöblöcske 30 cm vízmélységgel a kisgyerekeknek, mellig érő, tiszta homok aljú középrész, a délelőtti napfényben a karibi tengert idézi és bőven van hely úszásra a mélyvízben is.

40-67.000,-Ft/éj szezontól és létszámtól függően,
kérje pontos ajánlatunkat, szívesen válaszolunk.

Koronavírus miatt a turnusok között 4 nap szünetet tartunk, így a turnuskezdés és zárás változó napokra eshet – kérjük megértésüket. Vírushelyzetre való tekintettel minden foglalási díjat visszatérítünk, ha nem lehet biztonságosan leutazni és nyaralni.

Javasoljuk saját ágyneműhuzat, törölközők, konyharuhák használatát idén.