kiadó nyaraló · 2021.12.19.

Víkendház Hajdúszoboszló mellett, a Keleti főcsatorna partján

Hajdúszoboszlótól 5 km-re a Keleti főcsatorna partján található a nyaraló. Jó választás azoknak, akik a városon kívül akarnak pihenni, és horgászni is szeretnének, vagy a hajdúszoboszlói strandra kíváncsiak.

A ház jól felszerelt, megtalálhatóak az alapvető dolgok, mint WC, zuhanyzó, csapvíz, amely fúrt kutas rendszerű.
Valamint hűtő, gáztűzhely, mikró és minden konyhai és bográcsozó felszerelés. Wifi, TV, házimoz. Egy hálószoba van 2 db egyszemélyes és 1 db kétszemélyes ággyal. Valamint kihúzható kanapéval a nappaliban.

A Keleti vize nyáron nagyon tiszta és lehet benne fürödni, horgászni. A házhoz tartozik egy stég, ami mellett a vízben egy betonozott aljú náddal elkerítet rész található a gyerekeknek és úszni nem tudóknak. A háznál lehet szalonnát sütni, és bogrács ételeket készíteni. Hátul egy nagy kert van, ahol lehet focizni, kosarazni és röplabdázni is.

Ajánlom a házat azoknak, akik csak ki akarnak kapcsolódni egy kellemes helyen, és azoknak is, akik a hajdúszoboszlói strand érdekli, de nem a városban akarnak megszállni, valamint a horgászni vágyóknak is.

Elő- és utószezon (05.01-31, 09.01-30): 5000,-Ft /fő/éj

Főszezon (06.01- 08.31):
4–6 éj: 6000,-Ft /fő/éj
6 éjtől: 5500,-Ft/fő/éj

A házat nyáron júliustól augusztus végéig minimum 4 éjszakára lehet lefoglalni. Tavasszal vagy ősszel akár rövidebb időszakokra is. Az árak az IFA-t tartalmazzák.