kiadó parasztház · 2021.10.14.

Fehér Villa Négyes parasztház, felújított vályogház, Tisza-tó környéke

A Fehér Villa egy felújított vályogház a Tisza-tó közelében. Április 1. és szeptember 30. között csendes, nyugodt környezettel várja vendégeit.

A két darab 2 fős szobában összesen 4 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Igény esetén kihúzható kanapén plusz fő ke t is tudunk szállásolni. A fürdőszoba zuhanyzós. A konyhában gáztűzhely, hűtő, kávé- és teafőző, mikrohullámú sütő van, és evőeszközök, edények, és minden olyan eszköz, ami a főzéshez szükséges.

A házban társasjátékok, kártyák, az udvaron hintaágy és tűzrakó hely is található, kérésre nyársat és bográcsot állvánnyal együtt ingyenesen biztosítunk. Parkolási az udvaron is lehetséges. A házban ingyenes széles sávú internet hozzáférés biztosított, WIFI-n keresztül.

A gazdasági udvaron baromfik, kacsák, tehenek színesítik az élővilágot. A tulajdonosok az udvaron belül egy teljesen különálló házban laknak, a vendégek teljesen szabadon, függetlenül jöhetnek-mehetnek, használhatják az udvart. Igény esetén a háziállatok ellátásába is bekapcsolódhatnak a vendégek, pl etetés-itatás, állatgondozás, tojásgyűjtés, stb.
A háznál 3, emberekkel, gyerekekkel barátságos kutya és cica lakik.

A szállás díja egységesen 10.000,-Ft/éj/ház, időszaktól függetlenül, maximum 5 felnőttre.

Ettől magasabb számú vendég esetén előzetes egyeztetésre van szükség. Idegenforgalmi adó nincs

NTAK: EG20008555
Forrás: szallashirdeto/Fehér Villa