Déli Partizán

Balatoni szállás 14 fő számára Szántódon 3000,-Ft /fő/éjtől

Déli Partizán-25662-Szántód

Foglalható májustól-szeptemberig, férőhelyek max. 14 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat előzetes egyeztetéssel


Déli Partizán Szántódon, a Balaton-parttól 600 méterre lévő szálláshelyünkön várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Családi házunk felső szintjén 4 szoba, 2 fürdőszoba, tágas nappali, jól felszerelt konyha és 2 erkély biztosítja a pihenést. külső feljárós, külön lakrészről van szó, továbbá az épületet körülvevő kert nyújt természetközeli élményt az idelátogatóknak.

Nálunk családok és baráti társaságok, fiatalabbak és idősebbek egyaránt tartalmasan tölthetik a nyaralásra szánt napokat: a szállás mellett rendelkezésre áll bográcsozási lehetőség, gyermekhinta, ingyenes internet hozzáférés, parkolási lehetőség az udvarban 5 autó számára.

A helyi szabad strandok gondozottak, családbarát módon lettek kialakítva, 10-15 perces séta után elérhetők a közeli, XVIII-XIX. századi majorsági épületeiért Európa Nostra-díjjal kitüntetett Szántódpusztán kiállításokat tekinthetnek meg, lovas rendezvényeken és borkóstolókon vehetnek részt és megtekinthetik az egyetlen balatoni akváriumot a kerékpározás szerelmesei kiépített bringautakon tekerhetik körbe a környéket. Részletes információkért érdeklődjön Renátónál. Kérésre szívesen küldök több képet. Várjuk szeretettel.

Déli Partizán árak és kedvezmények

3000,-Ft/fő/éj (adóval együtt).
(Balaton Sound alatt 9000,-Ft/fő/éj)


ajánlatkérés (emailben)
Tel. +36 30/5042422

települések