Miklos Vendégház

Erdélyben Tusnádfürdőn vendégházban 5 szobák kiadók

Miklos Vendégház-27291-Tusnádfürdő

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 12 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Miklos Vendégház Tusnádfürdő központjától 1, 3 km –re, a sípályával szemben, A12-es főút mentén található. A vendégházban 5 szoba van, a földszinten 2 szoba, szobánként egy francia és egy egyszemélyes ágy található közös fürdőszobával. Az emleten három szoba: két személyes ággyakkal, 2 szobának közös fürdőszoba és külön erkély. Egy szoba pedig saját fürdőszobával rendelkezik.

A szobák kábeltévéhez csatlakoztatott színestévékkel rendelkeznek, Wi-Fi-hozzáférés, a földszinten található a közös konyha és az ebédlő amelyek teljesen felszereltek. Kerti kiülö, filegoria.

Az udvar lehetőséget nyújt a szabadtéri grillezéshez, hintázáshoz. A parkolás biztosított az udvarban. Gyönyörű kilátás nyílik a Csomád hegyre és a lábánál található sípályára. A kellemes időtöltést számos program közül választhatunk: kalandpark, síelés, kerékpározás, túrázás, Wellness Tusnád központban Gyerekmedence, uszómedence, termálvizes állómedence, élményelemes melegvizes medence, kinti melegvizes medence, pezsgöfûrdő, wellness blokk finn és infra szaunák, gõz kamra, pihenõtér, sókamra, masszázs szalon, bár és büffé.

Miklos Vendégház árak és kedvezmények

Pápa látogatás idején
francia ágyas szoba 200 ron
a fracia ágy pusz 1 egyszemélyes ágy 250 ron.


ajánlatkérés (emailben)
Tel. +40 743632462

hasonló hirdetések:


települések