kiadó vendégház · 2021.11.05.

Békésszentandráson Közvetlen vizparti medencés nyaraló kiadó

Békésszentandráson a Siratói holtágon Gödrök köze üdülősoron, különálló, közvetlen vízparti horgász vendégházban várjuk a horgászni, pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat.

A vendégház 12 férőhelyes emeletes, légkondicionált. Az épületben 1 szoba galéria az emeleten, nappali konyhával étkezővel fürdőszoba WC-vel a földszinten. Minden igényt kielégítő, jól felszerelt konyhával fagyasztó-hűtő, elektromos főzőlap, mikrohullámsütő, vízforraló, kávéfőző, szendvicssütő, edények a főzéshez és étkezéshez igényesen berendezett, tiszta vendégházban tölthetnek pár felejthetetlen napot.

A vízpart felöl terasz asztallal padokkal. Az udvaron fedett bográcsozó és szalonnasütő a főzéshez és sütögetéshez szükséges felszerelésekkel. Az udvaron a medencében hűsölhetnek a nagy melegben, a gyerekek a kertben felállított játszótéren tölthetik az időt. Csónak, stég szabadon használható. Horgászás, csónakázás helyben az üdülőnél. Az utca felöl zárt parkolóban parkolhatnak a vendégek. A vendégház téliesített, elektromos fűtéssel. Házi kedvencét nem szeretné otthon hagyni hozható térítés ellenében. Környék látnivalóban bővelkedik. Szép kártyát elfogadunk.

Elöszezonban: 4000-5000,-Ft/fő/éj.
Föszezonban: 5000-6000,-Ft/fő/éj, min. 3 éj foglalás.
Utószezon: 4000-5500,-Ft/fő/éj.
Az ünnepnapok kivételek.

A szállásdij az időszaktól a személyek számától és a eltöltött éjszakát függvénye.

NTAK: EG20014487
Forrás: szallashirdeto/Süti-lak 3