kiadó vendégház · 2021.11.04.

Homoki Üdülőház Balatonakarattya

A Homoki Üdülőház 80 nm-es 3 szobás üdülőház Balatonakarattyán egyben kiadó. Őszi akció szeptember 13 és december 21 között. A fővárostól megközelítve 100 km a magyar tenger első állomása. Csendes nyugodt környezet, családias hangulat.

A strand autóval 5p gyalog 20p. Balatonkenese a közvetlen település ahol sűrűn vannak családi programok. Az üdülőház emeletes dupla komfortos az emeletről panoráma a Balatonra. Földszinten: nappali, amerikai konyha, fürdőszoba, 2 terasz

A képen látható bútorozott terasz is teljesen szúnyoghálóval ellátott, kánikulában a legbékésebb álmoknak is helyet ad. Emeleten: 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba. Teljesen gépesített, és felszerelt. Mosógép, mosogató gép, hűtő, mikró, tv, főzési lehetőség. Minden üvegezett nyílászáró amerikai hővédő fóliával készült amely biztosítja a meleg napokon is a hővédelmet.

Hatalmas kert, belső parkoló, bográcsozásnak kialakított hely napvitorlával felszerelve a kellemes árnyék élvezete miatt. Télen is lakható. Padlófűtés, radiátor, és aki romantikára vágyik kandalló.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
3 szoba, 6 férőhely