kiadó vendégház · 2021.09.29.

Jakuzzis nyaraló, Öreg Doktor Vendégháza Békésszentandráson

Öreg Doktor Vendégháza szeretettel várja a nyugalomra, kikapcsolódásra vágyó vendégeit. A könnyen megközelíthető ház befogadóképességének köszönhetően kiválóan alkalmas nagycsaládok, baráti társaságok elszállásolására, illetve cégek csapatépítő tréningjeire is.

A különálló, akadálymentesített családi ház mind az 5 szobája saját fürdőszobával és WC-vel rendelkezik, a hűtés-fűtésről a nyári melegben és a téli hidegben légkondicionáló berendezés gondoskodik. Egy hálószobában 1 franciaágy, két hálószobában 2-2 összetolható ágy található, illetve a negyedik szobában 4 szimpla ágy helyezkedik el.

Az udvar felől, egy külön bejáraton közelíthető meg az ötödik lakótér, mely 2 emeletes ágyat és 1 szimpla ágyat kínál. Közösségi térként a tágas, amerikai-konyhás nappali használható, kényelmes kanapéval és Inviteles kábeltelevízióval. A jól felszerelt konyha vendégeink önellátását olyan eszközökkel biztosítja, mint például a nagyméretű hűtő, elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő, elektromos sütő és kávéfőző.

A házból kilépve a fedett teraszon keresztül közelíthetjük meg a jakuzzit, mely egyszerre 6 fő relaxálását szolgálja. Az internet a Vendégház egész területén ingyenesen elérhető.

Előszezon (jan.01-máj.31) és utószezon (szept.01-dec.31):
a ház 1-10 főig 50.000,-Ft/éj,
további személyek (5 fő) 4000,-Ft/fő/éj,
min foglalás 2 éj.

Főszezon (jún.01-aug.31):
a ház ára 1-10 főig 65 000,-Ft/éj,
további személyek (5 fő) 5000,-Ft/fő/éj,
min. foglalás 5 éj.

Kedvezményeink: 10 fő fölötti foglalás esetén:
3 éves korig ingyen,
3-6 éves korig fél áron vehető igénybe.
Házikedvenc a gazdi felelősségvállalásával díjtalanul hozható.

NTAK: EG20011721
Forrás: szallashirdeto/Öreg Doktor Vendeghaza