kiadó vendégház · 2021.11.04.

Nap Hall Vendégház Badacsonylábdihegy

Badacsonylábdihegy ahol a vendégház áll, balaton-parti település, mely D-Ny-i oldalán helyezkedik el a Nap-Hall, kb 10 percre a strandtól. Balaton és Szigliget felé tájolt – mediterrán hangulatú, panorámás, 2+1 szintes épület. Közel vagyunk a vízhez és a központhoz, de a csendes zsákutca végében, az ingatlan előtt nincs átmenő forgalom.

Az Vendég-ház földszintjén és emeletén panorámás teraszokkal rendelkezik. Épület mögött, teljes kilátással a Balatonra néz a bazalt nyári konyha, bográcsozó terasz .

Az épület gangjáról a földszintre lépünk be, mely egy 85nm-es egy légterű szint. Itt találjuk a konyhát, étkezőt, WC-t, nappalit és a teraszt. A lépcsőn fölmenve az emeleti nappalihoz érkezünk. Itt található a két szoba is és a fürdőszoba zuhanyzó WC-vel.

Az épület mögött találjuk a nyári konyhát, hol nagyszerű kilátás mellett lehet sütögetni, bográcsolni. Itt a szükséges edények és eszközök szintén fellelhetők. Mosogató és pult, valamint egy kinti zuhanyzó került itt még elhelyezésre. A telek nyári konyha fölötti meredek szakasza, már nem a bérlemény része.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Bababarát szálláshely
Ingyenes WiFi
2 szoba, 8 férőhely