kiadó vendégház · 2021.10.29.

Siklóson a Tenkes hegyen 4 fős hegyi házikó kiadó szép környezetben

Siklóson a Tenkes hegy tetején, szép és nyugodt környezetben, könnyen megközelíthető kis házunk, amelyben található egy kis konyha, fürdőszoba, nappali, egy szoba, melyben két darab kétszemélyes, és két darab egyszemélyes ágy van. Az udvaron a gyerekeknek hinta, trambulin, medence található.

Kis házunk mesébe illő körpanorámával rendelkezik a Villányi borvidékre, Nagyharsányi hegyre. Távol a város zajától, mégis közel a kultúrát, sportolást, wellnessezést kedvelőknek. Fontosabb látnivalók a környéken: Siklósi vár, Siklósi termálfürdő, Villányi borvidék, Máriagyűdi Bazilika, Túrázóknak a Tenkes hegyen található túrista út és tanösvény. Harkányi gyógyfürdő és strandfűrdő.

Az udvar nagy és zárt, itt parkolásra van lehetőség. A ház előtt egy filagória biztosítja, hogy vendégeink a szép panorámát élvezhessék. Szalonnasütésre, bográcsozásra is van lehetőség. Harkány és Villány 10 km-es körzetben, Máriagyűdi bazilika pedig 4 km-re található innen. Ajánlom Éden lakot családok, baráti társaságok, nászutasok vagy romantikus hétvégéző párok számára.

Egész évben 4000,-Ft/fő/éj.
NTAK: MA20002298
Forrás: szallashirdeto/Éden-lak