kiadó vendégház · 2021.11.08.

Sunrise Vendégház Önálló ház Miskolctapolcán

Miskolctapolcán az egyedülálló fürdőkomplexum közelében lévő Sunrise Miskolc Vendégház a természetet, nyugodt családias környezetet kedvelők garantált kedvence.

Vendégházunk Miskolctapolcán Tapolcafürdő a Bükk lábánál helyezkedik el. Környezeti adottságai, fekvése igen kedvező, hiszen Miskolc város központjától 4 km-re található. Üzlet, számos étterem, cukrászda, posta, gyógyszertár a közelben. A vendégházban minden megtalálható, ami az igazi kikapcsolódáshoz szükséges. Nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, felszerelt konyha- étkezővel és nagy terasszal várja a pihenni vágyókat baráti társaságokat és családosokat egyaránt.

Az udvarban lehetőség nyílik kinti sütésre, főzésre, grillezésre továbbá szabadtéri játékokra. Az udvar teljesen zárt, 3 személygépkocsi parkolását biztosítja. Távol a város zajától, csendes, nyugodt, családias környezetben ideális választás a pihenésre vágyóknak.

Az itt tartózkodás alatt az igénybe nem vett szobákat más vendég számára nem adjuk ki, így biztosítva vendégeinknek a teljes nyugalmat. Kellemes pihenést kíván a Sunrise Miskolc Vendégház.

1-2 főnek: 18 000,-Ft/éj
3 főnek: 24 000,-Ft/éj
4 főnek: 32 000,-Ft/éj
5 főnek: 35 000,-Ft/éj
6 főnek: 42 000,-Ft/éj
NTAK: MA21000144
Forrás: szallashirdeto/Sunrise Vendégház