kiadó vendégház · 2022.01.12.

Tolna megye legszebb környékén vár a Kékcsengő Vendégház

A városban található Tolna megye egyik legjelentősebb gyógy- és élményfürdője, emellett lehetőség van horgászatra és túrázásra is. Tamásiban számos játszótér és bicikliút épült az évek során. Mivel egy erdős tájon fekszik, városunkban vadaspark is működik, szomszédságában a Parkerdő található a Szent Hubertus Kápolnával.

Az üdülőház a hegyoldalban fekszik, hétköznapokon a játszótereket, tavakat és fürdőt akár 10 perc sétával is meg lehet közelíteni. A hegyen friss levegő és gyönyörű kilátás várja a pihenni vágyókat. A házban az emeleten 3 szoba található, mindegyik 2 személyes és 2 fürdőszoba van. A földszinten egy nappali, fürdőszoba, előszoba és főzőfülke található.

Az üdülőben biztosítunk hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt, hajszárítót, vasalót, ágyruhát, kis és nagy törölközőt, villanyrezsót, teafőzőt, edényeket, evőeszközöket, etetőszéket, kiságyat, internet hozzáférést. A házhoz egy nagy udvar, ahol egy körhinta, homokozó és hinta várja a gyerekeket és egy terasz tartozik.

Az udvaron lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra, grillezésre és tárcsázásra is. A ház előtt zúzottköves, 2 férőhelyes parkoló található.

A vendégház: 30 000,-Ft/éj.
Elő- és utószezonban: 27 000,-Ft/éj.
NTAK: MA21000372
Forrás: szallashirdeto/Kékcsengő Vendégház