Kőhegyi Menedékház

Kő-hegyi Menedékház Szentendre Czibulka János Menedékház

Kőhegyi Menedékház-11390-Szentendre

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 26 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Kőhegyi Menedékház A Menedékház a természetjárókat és azokat a közösségeket szolgálja, akik számára a természeti környezet, nyugalom és tisztaság fontos, megőrzendő érték. Így várjuk a magányos erdőjárók és családi kirándulók mellett baráti körök, találkozók, erdei iskolák, önismereti csoportok, alkotókörök és táborok szervezőit, résztvevőit.

A menedékház Pomáz, Szentendre illetve Lajosforrás felől egy-egy órányi járásra van. Csak jelzett turistautakon közelíthető meg, amelyek autóval nem járhatóak. A menedékház egész évben a turisták rendelkezésére áll. Szálláshely 4 és 8 ágyas szobákban 24 főig, télen központi fűtéssel. Nyáron sátorhelyek is tisztálkodási lehetőséggel. Egytálétel mindig, többnapi tartózkodás esetén pedig menü rendelhető.

A társalgó és étkező a büfével nem csak a szállóvendégeket várja, hanem minden betérőt. Bográcsozási, sütési lehetőség mindenki számára rendelkezésre áll. Eszközök és hozzávalók megrendelhetők. A természetjárással kapcsolatos térképek, képeslapok, kiadványok kaphatók. Csoportok és táborok sajátos kívánságait is figyelembe vesszük. Barátsággal várunk mindenkit.

Kőhegyi Menedékház árak és kedvezmények

A hálózsákos szállásdíj 2950,-Ft
Ágyneműhasználat 600,-Ft
Meleg étel 700-1200,-Ft
Reggeli 600,-Ft
Büfében állandó ételek, üdítők, szesesitalok.


ajánlatkérés (emailben)
Tel. +36 20/4424010

települések