panzió · 2021.10.20.

Vízparti szenvedélyes nyár 5 éj 6 nappal Gyékényesen

Vízparti szenvedélyes nyár Gyékényesen. A szobában WC, mosdó, zuhanyzó, TV, kábel tv, internet, wifi. stb. Étkezés: reggeli, kontinentális, főétkezés Étlapról menü, 3, 4 féle választás vagy a la carte kínálat Elhelyezés: két, három illetve négyágyas szobákban

A szolgáltatásaink Wifi, napozó terasz, csónakázás, kajak, szörf, strandröplabda pálya, strandvízilabda pálya, horgász stégek etetett helyekkel, kerékpár. stb. teljesen ingyenesek. Pici gyermekeknek játszótér és játékok. OTP, K&H és MKB Széchenyi Pihenőkártyát elfogadunk. De búvárkodhat, vadászhat, vagy éppen horgászhat a kapitális halakkal teli Gyékényesi tóban saját stégjeinken és etetett helyeinken. Jöjjön el hozzánk és pihenje ki hétköznapi fáradalmait egy igazi bioenergiával teli környezetben, élvezze az igazi természetes feltöltődést, ahol nem csak szellemben, hanem fizikálisan is tud regenerálódni.
Pihenjen és regenerálódjon vagy éppen gyógyuljon egyszerre a nyári szabadság alatt. Ez az igazi természetes wellness.

Az ajánlat tartalmazza a szolgáltatásaink W-fi, kerékpár, horgászstég etetett horgászhelyekkel, strandröplabda pálya, trambulin, napozóterasz, csónak, kajak, szörf stb. teljesen ingyenes igénybevételét.

Foglalási időszak: 2021.05.20–09.31
Éjszakák száma: 6 db
Létszám: 2 fő
Elhelyezés: 1 db kétágyas szoba

Eredeti ár: 10500,-Ft/fő/éj
Kedvezményes ár: 8500,-Ft/fő/éj
+ svédasztalos reggeli (1000,-Ft)
Akciós ár: 65 000,-Ft

A fenti ajánlatot a kedvezményes akciós áron adtuk és még adtunk +egy ajándék éjszakát.