Napsugár Apartmanház

Kellemes kikapcsolódás a festői szépségű Sugovica partján 4000,-Ft /fő/éjtől

Egyéb kategória
Napsugár Apartmanház

Foglalható májustól-szeptemberig, férőhelyek max. 16 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Napsugár Apartmanház Kényelmes Apartmanház szolgálja vendégeink kényelmét, páratlan szépségű kilátással a Sugovica partján a város szívében tavasztól-őszig. A Napsugár Apartmanházban 4 db 4 fős különálló apartman található saját konyhával, fürdőszobával, Tv-vel, légkondicionálóval.

Kerti főzőhely kialakítással, csendes környékkel várjuk pihenni vágyó vendégeinket. A szomszédban Halászcsárda várja a méltán híres Bajai halászlét megkóstolni vágyókat. Egész nyáron színes programok közül válogathatnak az ide látogatók. Többek között lehetőség van kerékpár bérlésre, vízi eszközök kölcsönzésére kajak, kenu, vízibicikli, családosok körében rendkívül népszerű a Kiserdő Kalandpark, játszóterek, uszoda, homokos strand, kötélpálya. Hajóutak szervezésében tudunk segíteni katamarán hajóval.

Napsugár Apartmanház árak és kedvezmények

Az apartmanok ára egységesen 16000,-Ft/éj létszámtól függetlenül, azaz 1 főnek is és 4 főnek is ugyanannyiba kerül. Természetesen lehetőség van egyszerre több apartmant is lefoglalni, ha 4 főnél nagyobb létszámú a csoport.

ajánlatkérés (emailben)


települések