Halász Apartman

Új dézsafürdős ökoapartman régi kovácsműhelyből kiadó

Egyéb kategória
Halász Apartman

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 10 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat hozható


Halász Apartman A Rusztikus Apartman egy száz éves műemlék kovácsműhely lett kialakítva a modern igényeknek megfelelően Balatonfüred óvárosában a központban. Egy kandallós kőházban, padlófűtéssel négy szobával és külön kerttel. minden évszakban és Szilveszterre is ideális. Ökoház, mert az áramigényét legnagyobb részt napelemmel termeli meg. Egy kandallós kőházban, négy szobával, külön kerttel, gyümölcsfákkal, nagy terasszal és egy fürdődézsával teszi teljessé a nyaralás élményét.

A ház zárt parkolóval biztosítja a vendégek, az appartman egy hatalmas nappaliból, 3 tetőtéri lakószobából, előszoba konyhából és káddal felszerelt fürdőszobából áll. A konyha felszerelt. A Balaton parti sétány, a strandok éttermekkel, kávézókkal 30 perces sétával elérhetők. Az egész ház, zárt napos kert csak a vendégeké.

A Balatoni strand 20 perc, az utcavégén jár óránként a Füredi kisvasút, ami köröz a parti sétány és az óváros között. Élelmiszer boltok, éttermek megtalálhatók. Középkori romtemplom, kiránduló, kilátóhely, valamint focipálya, teniszpálya, lovaglás 20 perc sétára. Kisvasút óránként, helyi buszjárat, buszmegálló 100 méterre. Minimum éjszaka: 4 éjszaka.

Halász Apartman árak és kedvezmények

Minimum éjszaka: 3 éjszaka
Főár: 50.000,-Ft/éj
Takarítási dij: 9000,-Ft/alkalom
Kaució: 40.000 FT

Szilveszterre 70.000,-Ft/éj, minimum 3 éjszaka.
Maximum 10 fő fér el

ajánlatkérés (emailben)


települések