Erzsébet Nyaraló

Közvetlen vízparti 3 szobás 9 +1 fős nyaraló saját lejáróval és stéggel

Egyéb kategória
Erzsébet Nyaraló

Foglalható májustól-szeptemberig, férőhelyek max. 10 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Erzsébet Nyaraló Közvetlen vízparti 3 szobás nyaraló 9 +1 fő részére kiadó Balatonkenesén. Saját lejáróval és nagy stéggel a Balatonra.

A házban a földszinten egy 3 ágyas Balatonra néző szoba franciaágy +1 heverő 15m2-es terasszal, ahova az egész ház vendégei együtt is ki tudnak ülni. Ezenkívül fürdőszoba, toalett, felszerelt konyha, 2 nagy hűtőszekrény, 3 fiókos fagyasztókkal. Az emeleten 2 szoba, az egyik Balatonra néző 7, 5m2-es erkéllyel, franciaágy, egyszemélyes heverő + 1 fotelágy található. A másik szoba franciaágy, 140 cm széles +1 heverő és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel.

A kert gondozott 1500m2-es, bográcsozási, grillezési lehetőség, ide is ki tudnak ülni a ház vendégei együtt is. A gyerekeknek hinta, homokozó, hintaágy. Egy négyszemélyes kenuval tehetnek kirándulást a környéken, melyet ingyen bocsátunk a vendégek rendelkezésére, kaució ellenében. Hajóval is kiránduláshatnak az északi partra, a tőlünk 1 km-re levő hajóállomásról indulva. A szomszéd faluban Balatonfűzfőn a balatoni Bob nyújt jó szórakozási lehetőséget. Kenesén a kilátóhoz kirándulva nagyon szép a kilátás. A város központjában kb. 12 órás sétaút kiváló, látogatott pékség áll a vendégek rendelkezésére. A Litkey vitorlásiskola 2 km-re van tőlük. Szeretettel várjuk pihenni vágyó Vendégeiket.

Erzsébet Nyaraló árak és kedvezmények

Május-június: 18 000,-Ft/szoba/éj
Július-augusztus: 70 000,-Ft/ház/éj, hetenkénti szombati váltással.
Szeptember: 18 000,-Ft/szoba/éj

Foglalás 50% foglaló megfizetésével történik.

ajánlatkérés (emailben)


települések