Szabó-ház

Balatonlellén bio-medencés vendégház önállóan 16 főig kiadó

Egyéb kategória
Szabó-ház

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 16 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat díj ellenében hozható


Szabó-ház A ház, 16 főig bérelhető, kényelmes nyaralást biztosít. Csendes utcában. A Homokos Strand, 1800m re van. Étterem, 1600m. től, több is. Szkg val, 5-6 perc a Strand. Ingyenes parkolás egész Város területén. Elő-utószezonban, Vasárnaptól-Péntekig külön Apartman is bérelhető.

A vendégházban belső lépcső, és külső lépcső is van. Az emeleten 4 szoba 8 +3 főnek francia ággyal, 2 fürdővel, nappali-amerikai konyha-nagy étkezővel, nagy balkonnal. Az alsó rész 4 +2 főnek 2 francia-ágyas szoba, nappali, itt kihúzhatós kanapéval, nagy konyhával, étkezővel, terasszal. A kertben, PAVILON, grillező és bográcsozó, sütés-főzési lehetőséggel, hűtőszekrénnyel. Az autóknak zárt parkolóval.

A füves-kövezett udvaron a gyerekek játszhatnak. Magas zárt kerítéssel kialakítva. Szélcsendes udvar. Biotechnológiás medence, fedett tolótetővel. A fedés alatt este korlátlanul fürödhetnek, akár hűvösebb időben is lehet alatta fürdeni, melegen tartja a vizet és 3-4 napig sem hűl ki a víz alatta. Törölközőket, konyharuhákat kell hozni a nyaralásra. Cirkusz-Vidámpark, 2km. Várdomb, Bobpálya-Kalandpark, 2km.

A Vendégháztól 2 km-re van Kishegy, Majtényi Étteremmel, Balatoni panorámával, Lovascentrum, Pincészet

Szabó-ház árak és kedvezmények

Az árak e-mailbe, Szezontól és létszámtól függően kérjen konkrét ajánlatot
Előszezon jún. 01-jún.21.ig min. 2-3 éjre is foglaható.
Utószezon aug, 23-Szept.30.ig, 2-3 éjre is foglaható.

Főszezonban, 06.28- vasárnapi turnusváltásokkal lehet érkezni/du 14.órátólVárjuk
szeretettel Vendégeinket

ajánlatkérés (emailben)


települések