Csalave

Balatonszemesen saját udvaros vízparti apartmanok kiadók 10 férőhely

Egyéb kategória
Csalave

Foglalható májustól-szeptemberig, férőhelyek max. 10 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Csalave Balatonszemesen külön bejáratu kettő lakással rendelkező vízparti nyaraló kiadó. A nyaraló két kijárattal rendelkezik az egyik az Arany János a másik a Semmelweis utcára nyílik. A térképen az Arany János köz 2- nél található. Az udvarból közvetlen lejárat van a vízpartra.

Alsó szint kettő szoba amerikai konyhás nappali, fürdő, nagy terasz és udvar 4 fő részére. Felső szinten egy szoba, nappali, konyha, fürdő, 2 db terasz. 2 felnőtt és 2 gyermek részére ideális. A lakások külön bejarattal rendelkeznek. Az alsó szinten max. 6 főt tudunk fogadni. A konyhák felszereltek. A nyaralóban max 4 fő + 6 fő tartózkodhat. Látogato személyi csak napközben 8-19 óra között a szállásadók hozzájárulásával tartózkodhat 1800 Ft fő napi ár megfizetése mellett.

Nyaraló kertjétől 30 méter távolságra van a NEM fizetős homokos vízpart, büfé, étterem kb. 100 m játszótér 150 méter. Balatonlelle vagy Balatonszemes központi részét autóval pár perc alatt elérhető ahol sok sok program közül válogathat. Heti váltás májustól szeptemberig bérelhető szombatól-szombatig.

Csalave árak és kedvezmények

Alsó szint: 140 000 -Ft/hét,
Felső szint: 112 000-Ft/hét
Májustól június 10-ig és augusztus 30 tól 10% kedvezmény.

Az ár 1-4 főig a megadott összeg,
további személyek esetén +3000,-Ft/fő/éj.
Látogató fogadása 1800,-Ft/éj 8-19 óra között.

ajánlatkérés (emailben)


települések