Alíz Nyaraló

Klimatizált vízparti nyaraló, csónakkal, stéggel

Egyéb kategória
Alíz Nyaraló

Foglalható áprilistól-októberig, férőhelyek max. 6 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható


Alíz Nyaraló Közvetlen a Körös-parton, nagy stéggel és csónakhasználattal, klimatizált 6 férőhelyes nyaraló kiadó. A nyaraló Békésszentandráson a Siratói üdülő soron található. A konyha jól felszerelt. hűtőszekrény, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, edények, evőeszközök. Az aktív pihenési lehetőségek: horgászás, úszás, asztalitenisz, tollaslabda, labdajátékok, bográcsozás és grillezés.

A holtágban fogható halfajták: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszegfélék, törpeharcsa. A nyaralótól 3 km-re van a Békésszentandrási duzzasztómű, amelynek alsó vizén pergető horgászattal lehet próbálkozni.

A településen található a legnagyobb tradíciókkal rendelkező Szent András sörfőzde ahol prémium kézműves sörök közül válogathat. A nyaralótól 8km-re található Szarvas városa melyet érdemes felkeresni. Néhány látnivaló: Arborétum, Katalin II séthajó, Mini Magyarország Makettpark, a történelmi Magyarország közepe, Szárazmalom, Körös Maros Nemzeti Park Látogatóközpontja, Körös völgyi Állatpark, Szarvasi Gyógyfürdő és nem utolsó sorban a Szarvasi Vízi Színház, ahol gazdag a nyári programkínálat.

Alíz Nyaraló árak és kedvezmények

Főszezonban (június 1-től augusztus 31-ig) és kiemelt ünnepekkor
6 főig 22000,-Ft/éj.
6 fő felett 2500,-Ft/fő/éj.
Júniusban minimum 3 éjszakára foglalható, júliusban és augusztusban csak heti váltással, szombattól szombatig.

Egyén időszakban 6 főig 2 éjszakára 22.000,-Ft/éj,
3 éjszakától 17000,-Ft/éj.
6 fő felett 2000,-Ft/fő/éj.
min. 2 éjszakára foglalható.

Az ár az esetleges fűtési költséget nem tartalmazza.
Kiemelt ünnepek idején Húsvét, Pünkösd, május 1 a főszezoni árak érvényesek.

ajánlatkérés (emailben)


települések