Andi Nyaralóház

Körös-parton 2 stéggel, úszómedencével ház, csónakkal, kajakkal kiadó

Egyéb kategória
Andi Nyaralóház

Foglalható márciustól-novemberig, férőhelyek max. 10 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat ingyenesen hozható


Andi Nyaralóház Békésszentandráson, az intenzíven telepített kákafoki holtág közvetlen vízpartján, úszómedencével, 2 nagy stéggel, csónakkal, túrakajakkal, kétszintes, igényes ház, horgászoknak, pihenni vágyóknak kiadó. Az egész család, vagy baráti társaság igényeit kielégítő nyaraló, amely lehetőséget nyújt a tartalmas pihenésre és minden korosztály megtalálja a kikapcsolódás és szórakozás lehetőségét. Éjjel-nappal nyugodt környezetben horgászhat, mivel szemben a nádasnál, sem zavarja senki.

A 8 +2 fős ház 2 apartmannal rendelkezik -alsó szint és felső szint. A lakótér 2 db 25nm-es helységnek felel meg. Minden szinten TV, hűtőszekrény, mikró, főzési lehetőség, fürdőszoba is van. A konyha teljesen felszerelt. Bográcsozó és bogrács is van, a kinti főzéshez. Fontos, hogy az ár, a teljes házra, mindkét szintre vonatkozik.

A vízpart teljesen kiépített, lépcső van a két stég között és létra is a stégnél, hogy úszás után, kényelmesen ki lehessen jönni a vízből. Házi kedvenc, mint családtag, teljesen egyértelmű, hogy hozható.

Andi Nyaralóház árak és kedvezmények

A teljes nyaraló 8 +2 főre:
előszezonban medence használat nélkül márciustól – június 01:
20 000,-Ft/éj

főszezonban medencével június 01 – szeptember 20:
38 000,-Ft/éj

utószezonban szeptember 20-tól:
18 000,-Ft/éj

Háziállat ingyenesen hozható.

ajánlatkérés (emailben)


települések