Gyöngyház Nyaraló

Közvetlen Körös-parti hangulatos nyaraló horgászoknak kiadó

Egyéb kategória
Gyöngyház Nyaraló

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 6 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Gyöngyház Nyaraló Békésszentandráson a Kákafoki holtág Dinnyelaposi részén megbújó gyöngyház nyaralónk festői környezetben várja pihenni vágyó vendégeit. A vízpart szemközti partján a szokottól eltérően nem nyüzsgő nyaralók, hanem gyönyörű ős ciprusok integetnek vissza. A Körös itt széles, tiszta vizű és halban gazdag. Fogási tilalom nincs. A kellemes vízparti élményekről többek között a nagy, kényelmes móló és a csónak gondoskodik. A kertben hinta, napozóágy, bográcsozó, grillező fát mi adunk.

A gyerekeknek hinta, homokozó, pancsoló kreatív játékok. Kerékpárokat is a vendégek rendelkezésére bocsájtunk. Zárt udvar és azon belül parkolási lehetőség. Vízpart felé néző nagy terasz, műholdas tv, teljes körűen felszerelt konyha: gáz főzőlap, elektromos sütő, mikró és fagyasztós hűtőszekrény, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló. stb és vezetékes víz áll a vendégek rendelkezésére. Előszezonban kedvezmény. Hívjon írjon, ez biztosan jó döntés lesz.

Gyöngyház Nyaraló árak és kedvezmények

Teljes ház 4 fő esetén 16 000,-Ft/éj.
további személyek: 4000,-Ft/fő/éj.
Elő-, utószezonban akciós árak.
OTP SZÉP kártyát elfogadunk.

Szabad időpontok:
2020 július és augusztus hónapokban teljes a foglaltságunk. Szabad időpontjaink csak július előtt és szeptembertől vannak.

ajánlatkérés (emailben)


települések