Stefánia Vendégház

Medencés nyaralóház a Körösnél, Békésszentandráson, Stefánia Vendégház

Egyéb kategória
Stefánia Vendégház

Foglalható márciustól-novemberig, férőhelyek max. 8 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Stefánia Vendégház A Körös Kákafoki holtágánál lévő vendégházunkba várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A gyerekbarát szállás a szabad vízpart közvetlen közelében van, de nem közvetlen vízkapcsolatos a telek. 1 perces sétával kiváló horgászhelyek találhatók. 5 perces sétával pedig a lassan mélyülőre kiépített fövenystrand van, amely szabad strandként működik. A ház udvarán egy 5 méter átmérőjű kerek medence áll, mely kellemesen felmelegszik a nyári hónapokban.

A medencénél napozó ágyakon lehet pihenni. A gyerekeket mászóka, homokozó és csúszda várja az udvaron is és a néhány lépésre lévő vízparton is. A 3 hálószobás és két fürdőszobás házban egyszerre 8 vendéget tudunk fogadni. A jól felszerelt konyha az étkezővel egy légtérben van. A két fürdőszobából az egyik zuhanyzós és a WC-vel együtt van, a másikban kád található és egy különálló WC. Bográcsozási, szalonna sütési és grillezési, tárcsán sütési lehetőség adott. Korlátozott mennyiségben tűzi fát is adunk.

A zárt udvaron 2 autó parkolására van lehetőség. Gyalog könnyen elérhetőek a boltok, vendéglők, a sörfőzde. A Szarvasra vezető kerékpárút is közel van, amelyen könnyen és biztonságosan elérhető Szarvas kerékpáron.

Stefánia Vendégház árak és kedvezmények

a nyaraló
elő és utószezonban: 20 000,-Ft/éj,
főszezonban: 24 000,-Ft/éj.


ajánlatkérés (emailben)


települések