Hegyalja Apartman

Hegyalja Apartman Kőszegtől 5 km-re, Kőszeg-hegyalján 2500,-Ft /fő/éjtől

Egyéb kategória
Hegyalja Apartman

Foglalható áprilistól-októberig, férőhelyek max. 10 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Hegyalja Apartman A Hegyalja Apartman Cák közepén az egykori kocsma-vegyesbolt épületében található. Az egyik apartman a bolti rész, a másik a kocsmai rész vastag, ódon falai közt várja vendégeit megújult belsővel. Mindkettő apartmanhoz elkülönített fedett teraszrész, és egy közös kis udvar tartozik, az udvaron játszótérrel, szalonnasütő hellyel.

Az 1-es apartman 73 négyzetméteres, 3 légteres lakrész. Két hálószobával és egy tágas nappali-étkező-konyhasarok funkcióként üzemelő helyiséggel rendelkezik. A hálószobák 2-2 ágyasak, a nappaliban pedig egy 2 személyes heverővé kihúzható kanapé található. Pótágyak nélkül kényelmesen lakhatja 6 fős család is az apartmant, amelyhez saját WC és fürdőszoba fürdőkáddal tartozik. Az egyik hálószobából a fedett teraszra és a közös udvarra lehet kijutni.

A 2-es apartman 84 négyzetméteres, 3 légteres lakrész. Két hálószobával és egy tágas nappali-étkező-konyhasarok funkcióként üzemelő helyiséggel rendelkezik. A hálószobák 2-2 ágyasak. Pótágyak nélkül kényelmesen lakhatja 4 fős család az apartmant, amelyhez saját WC és fürdőszoba fürdőkáddal tartozik. Az egyik hálószobából és a nappaliból a fedett teraszra és a közös udvarra lehet kijutni.

Hegyalja Apartman árak és kedvezmények

4 fős apartman alapár 1 fő részére: 11 000,-Ft/éj,
6 fős apartman alapár 1 fő részére: 12 000,-Ft/éj
További személyek díja: 10 év alatt ingyenes, 10 éves kortól 1500,-Ft/fő/éj.
Fizetendő minimum éjszakák száma: 2.
Maximum létszám: 1-es apartmanban 6 fő, 2-es apartmanban 4 fő.
Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (150,-Ft/fő/éj 18 éves kor fölött)

Nyitvatartás: május 1-től október 31-ig.

ajánlatkérés (emailben)


települések