Kerka Vendégház

Jakuzzis szaunás önálló parasztház kiadó az Őrségben 4500,-Ft /fő/éjtől

Egyéb kategória
Kerka Vendégház

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 6 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható


Kerka Vendégház A ház egyedül álló, szomszédok nincsenek, a házikó ezért is kiválóan alkalmas kívül belül csendre és nyugalomra vágyóknak de bulizni szerető társaságoknak is mivel nem zavarnak senkit. Az udvarban a diófák alatt, van egy 40m2-méteres be pergolázott kiülő amiben aludni is lehet a nyári forró éjszakákon, és van bent kemence, tv, házi mozi, bőr sarokülő kerti bútor, hűtő, konyha szekrény tűzhely 6 személyes Jakuzzi, masszás medence, kültéri 8 személyes szauna.

Csesztreg – Kerkaújfalú talán az ország egyik legkisebb falva. Zala megyében, a Göcsej, Hetés, és az Őrség hármas érintésében található. A 20 főből álló barátságos ember által lakott apró falu valóban csendes, hiszen átmenő forgalom nincs, lévén, hogy a közút a település mellett halad el a Kerka folyón túl Ebbe az idilli képbe illő helyen várjuk hogy megpihenjen.

A frissen felújított parasztház alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére, kisebb rendezvényekre, leány és legény búcsúkra, belföldi nászutakra, találkákra, nyugdíjas találkozókra, horgászok, vadászok megpihenésére, hosszú hétvégékre, karácsonyra, szilveszterre húsvétra, pünkösdre, mindenszentekre, stb. A ház állatbarát.

Kerka Vendégház árak és kedvezmények

Ház ára
1 főre 6 000,-Ft/éj
2 főre 12 000,-Ft/éj
3 főre 15 000,-Ft/éj
4 főre 20 000,-Ft/éj
5 főre 22 500,-Ft/éj
6 főre 27 000,-Ft/éj


ajánlatkérés (emailben)


települések