Léna-lak

Döbröntén Bakonyban vendégház kiadó 2600,-Ft /fő/éjtől

Egyéb kategória
Léna-lak

Foglalható májustól-szeptemberig, férőhelyek max. 6 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat díj ellenében hozható


Léna-lak Jöjjön és töltsön el pár napot a Bakony egyik legszebb és legromantikusabb településén Döbröntén. Vendégházunk csendes, nyugodt, erdő melletti környezetben található, ahol reggel madár csicsergésre ébredhet.

A házban étkező nappalival, fürdőszoba, jól felszerelt konyha, és 2 pici szoba van. A ház terasszal rendelkezik A zárt udvar parkosított, napozásra bográcsozásra, szalonna sütésre kiválóan alkalmas. környék rendkívül sok látnivalóban büszkélkedik. Erdői kiválóan alkalmasak túrázásra, kirándulásra, de akár a bakonyi kis vonattal is bebarangolhatjuk őket.

Vendégházunkban részletesebb leírás is található. A Himfy várrom kellemes délutáni program lehet, úgy mint a háztól pár lépésre folyó Bitva patak hűs vize, ahol gyermekek által igen közkedvelt a rákászás a nagy melegben. Kerékpár úton átsétálhatunk a szomszédos Ganna településre, ahol gyönyörű árnyékos környezetben jól felszerelt játszótér várja a gyermekeket. Gannán érdemes megtekinteni a híres Eszterházi Mauzóleumot és a gólyafészket sem szabad kihagyni, melyben a kis gólyák cseperednek nyáron.

Léna-lak árak és kedvezmények

2600,-Ft/fő/éj

ajánlatkérés (emailben)


települések