Mami Kertje Apartman

Esztergomban a Duna partján Mami Kertje Apartman babás SZÉP kártyás

Egyéb kategória
Mami Kertje Apartman

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 4 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Mami Kertje Apartman Az Esztergomi Bazilika tövében áll egy csendes kis ház a Duna partján, mely Esztergom utolsó épen maradt vízimolnár háza. Ez az apartman 2 személyes, egy kétágyas (+ pótágy, +babágy) szoba, egy teakonyha és egy fürdőkádas fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére, kerthasználattal, kerti bútorokkal. A konyhában hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, villanytűzhely, edények, étkészletek találhatók.

Az apartman elsősorban önellátó, de igény szerint a helyi étkezés is megoldható. Bababarát szolgáltatásokkal és nagy szeretettel várják a kisgyermekes, kisbabás családokat is. Kis vendégeink számára kiságyat, pelenkázót, babakádat, etetőszéket és babakocsit tudunk biztosítani térítésmentesen.

A kicsiket a kertben a madárcsicsergésen kívül homokozó, felfújható kismedence, hinta és játékok várják. Ha szereti a nyugalmat és a kedves, családias kiszolgálást, egész biztos jól fogja érezni magát a Mami Kertjében.

Mami Kertje Apartman árak és kedvezmények

Választható kedvezmények: 5% kedvezmény a végösszegből SZÉP Kártyával fizető vendégek részére.

10% kedvezmény a végösszegből amennyiben nyári nyaralását (3 éj felett) május 15-ig lefoglalja. 6 éjszakás foglalásnál a 7. éj ajándék.

Gyermekkedvezmény: 8 éves korig ingyenes.

ajánlatkérés (emailben)


települések