Jani Bácsi Nyaralója

Jani bácsi vízparti nyaralója Gyomaenrődön várja Önt

Egyéb kategória
Jani Bácsi Nyaralója

Foglalható áprilistól-októberig, férőhelyek max. 4 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat hozható


Jani Bácsi Nyaralója Közvetlen vízparti nyaralónkban várjuk pihenni és horgászni vágyó vendégeinket a Hármas-Körös méltán népszerű holtágán, 5 perc sétára a gyógyfürdőtől. A ház teljesen felszerelt: Tv, ágynemű, hűtő, mikró, kávéfőző, edények, evőeszközök, poharak, bogrács, nyársbotok. A házban egy szoba, konyha, étkező és fürdőszoba található. A fedett teraszon asztal székekkel, a kertben műanyag kerti bútor és napozóágy szolgálják kényelmüket.

A kertben kialakított bográcsozó és szalonnasütő hely van, amihez tűzifát biztosítunk. Horgászni vágyó vendégeink saját, 10 nm-es stégről hódolhatnak szenvedélyüknek. öleb, ingyenesen hozható-felelősségvállalással. Kis gyermek védelmére a teraszra felhelyezhető mobil kapu használható. Autóikkal zárt udvaron parkolhatnak.

Nyaralónkból 5 perc sétára találják a híres gyomaendrődi és Erzsébet-Ligetet. Itt található a tv-ből jól ismert és egyedülálló Lombkorona sétány. 10 perc sétára elérhető: városközpont, éttermek, pizzéria, kávézó, élelmiszerüzletek és a csodaszép Hármas-Körös folyó

Jani Bácsi Nyaralója árak és kedvezmények

A 4 fős nyaraló (3 éjszakától):
április 15-május 31 és szeptember 1-október 15: 14 000,-Ft/éj,
2 éjszakás felár: 2000,-Ft/éj.

Június 1-augusztus 31: 16 000,-Ft/éj.

ajánlatkérés (emailben)


települések