Tüskevár Pihenőház

Közvetlen vízparti nyaraló Gyomaendrődön, a Bónomzugban

Egyéb kategória
Tüskevár Pihenőház

Foglalható áprilistól-októberig, férőhelyek max. 16 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat ingyenesen hozható


Tüskevár Pihenőház A 16 férőhelyes Tüskevár Pihenőház 4 szobás, közvetlen vízparti szálláshely, mely a hozzá tartozó szabadidős parkkal várja a horgászni, kikapcsolódni vágyó családi, baráti csoportokat. Gyomaendrőd a körösök völgyében fekvő csendes, nyugodt kisváros. Az ország legtisztább vizű folyójaként ismert Hármas-Körös partján fekvő város nem csak a horgászok és a vízi sportok kedvelőinek paradicsoma, hanem híres gyógyvízének köszönhetően a gyógyulást keresők kedvelt úti célja is.

Az országban, de Európában is egyre ritkábban talál a turista olyan érintetlen, sajátos hangulatú alföldi tájat, halakkal teli holtágakat, folyóparti ártereket, ahol országos, sőt nemzetközi jelentőségű növény-és állatvilág található. A természeti környezet számos túrázási lehetőséget nyújt, így gyalogtúra, kerékpártúra, vízi-túra, hajózás.

A szálláshely a Körös-Maros Nemzeti Park Tájvédelmi Körzete mellett, a Bónomzugi Holtág partján található. Fürdőzés, úszás, horgászás, csónakázás biztosított, a Bónomzug Vizéért Egyesület szabályai szerint. A négy szobás kőházban a 2, 4, 5 és 5 ágyas szobákban várjuk vendégeinket. Felszereltség: tv, hűtő, teafőző, kávéfőző, mikro, tűzhely, bográcsozó, kemence, szabadtéri játékok.

Tüskevár Pihenőház árak és kedvezmények

35000,-Ft/ház/nap

ajánlatkérés (emailben)


települések