Eliza Vendégház

Hajdúszoboszlón 2 személyes stúdió apartmanok kiadók 3000,-Ft /fő/éjtől

Egyéb kategória
Eliza Vendégház

Foglalható májustól-szeptemberig, férőhelyek max. 6 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Eliza Vendégház Hajdúszoboszlón nagy virágos kertben április 27-tól kiadók 2 személyes apartmanok Free Wi-Fi-vel, kábel és SAT TV-vel. A franciaágyas apartmanokhoz saját zuhanyzós fürdőszobák tartoznak. A konyharészek a főzéshez, étkezéshez minden szükséges eszközökkel felszereltek. Kellemesen hűvös, nagy fedett terasz ideális esti gyertyafényes vacsorákhoz.

Parkosított, nagy kertben lehetőség van grillezésre, főzésre, napozásra. Zárt udvarunkban a gépkocsijukat biztonságban tudhatják vendégeink. Díjmentesen kölcsönzünk kerékpárokat bevásárláshoz, városnézéshez, sportoláshoz. Szálláshelyünk mozgássérült vendégek elhelyezésére is alkalmas. Dohányzás a kertben lehetséges. Ingyenes gépkocsiparkoló. Leány és legénybúcsú nem engedélyezett. Csendes időszak 22 és 7 óra között. Házi kedvenceket nem fogadunk. Minden kérdésre szívesen és gyorsan válaszolunk.

Eliza Vendégház árak és kedvezmények

2500-4000,-Ft/fő/éj.
Elő és utószezonban 25% kedvezmény. Csak 14 éves, vagy idősebb gyermek szállásolható el. Pótágy nem helyezhető el. Díjmentes kerékpár használat vásárláshoz, városnézéshez.


ajánlatkérés (emailben)


települések