Leander Vendégház

Hajdúszoboszlón olcsó és kényelmes üdülés családoknak, csoportoknak

Egyéb kategória
Leander Vendégház

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 12 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Leander Vendégház Hajdúszoboszlón a szállodasorhoz közeli csendes utcában, romantikus környezetben egy négy szobás + nappalis vendégház, főként családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek kiadó. A szállás maximum 10-12 fő részére biztosít megfelelő pihenést.

Azoknak ajánljuk, akik szeretik a csendet, a nyugalmat, a karnyújtásnyi közelségű erdő tiszta levegőjét, az erdei madarak csicsergését, a családi házas környezetet. Ajánljuk mindazoknak, akik gyermekkel utazva, gépjárműforgalomtól szinte teljesen mentes helyen szeretnének pihenni, a termálfürdőhöz közel, a nyüzsgő forgalomtól, zajoktól mégis távol.

Az üdülő Hajdúszoboszló üdülő övezetében, egy erdő mellett van, a fürdőtől 6, 8 percre. Szállás foglalások előre egyeztetett időpontokra történnek. A nyári szezonban általánosságban egy hetes foglalási turnusok vannak, mely esetlegesen, a meglévő foglalásokhoz igazítva módosíthatóak. A minimálisan foglalható napok száma 3 éjszaka, amely a szabad kapacitás függvényében esetenként változhat.

Nagyobb csoport esetén, vagy a minimum díj megfizetésével főszezonon kívűl 1-2 nap foglalása is lehetséges. Foglalót kérünk, ami a szállás díj minimum 30% -a, előre utalva.

Leander Vendégház árak és kedvezmények

Fő, – és fűtésszezonon kívül a saját szoba +a közös helyiségek, de a tejes vendégház kizárólagos használatával:

1-2 főnek: 10 000,-Ft/éj
3-4 főnek: 15 000,-Ft/éj
5-10 főnek: 20 000,-Ft/éj

Fűtés szezonban a saját szoba +közös helyiségek használatával:
1 – 2 főnek: 10 000,-Ft/éj
3 – 4 főnek: 16 000,-Ft/éj
5 – 6 főnek: 20 000,-Ft/éj
7 – 8 főnek: 25 000,-Ft/éj
9 – 10 főnek 30 0000,-Ft/éj

1 hétnél rövidebb foglalás esetén a szállás díja 3.000,-Ft/fő/éj. Főszezonra kérjen egyedi ajánlatot.
Szállás fő és fűtés szezonon kívűl, már 2000,-Ft/fő/éj-től.

A szállást foglaló vendégek a vendégházat minden időszakban kizárólagosan egyedül használják. Szép kártyát elfogadunk. Foglalót kérünk, ami a szállás díj minimum 30%-a.

ajánlatkérés (emailben)


települések