Timpa Apartmanház

A Timpa Apartmanház egész évben várja Önt Hévízen 3900,-Ft /fő/éjtől

Egyéb kategória
Timpa Apartmanház

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 30 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Timpa Apartmanház A 2009 óta működő Timpa Apartmanház egyedi környezetével, festői panorámájával várja pihenni vágyó vendégeit, a világhírű Hévízi tótól mindössze 15 perc sétára. Az egregyi borospincék gyalogosan is elérhetőek, ahol környékbeli borokat kóstolhatnak kedves vendégeink páratlan környezetben.

A fiatal és idős korosztály részére egyaránt kényelmes pihenést biztosít, télen és nyáron egyaránt. A Timpa apartmanház a sétálóutcától 10 percnyire található. Egész évben várjuk kedves vendégeinket akár egy rövidebb, akár egy hosszabb pihenésre Hévízre, a hévízi-tó hazájába. Szolgáltatásainkkal az aktív és passzív pihenésre vágyók igényeit egyaránt szeretnénk kielégíteni.

Azoknak kínálunk ideális megoldást, akik nem a szállodai hangulatot kedvelik, hanem inkább a kisebb, családias környezetet választják pihenésük céljából. Ingyenes jakuzzi használattal, mellette korlátlan hideg üdítő fogyasztással, ingyenes kerékpár-használattal, parkolással, grillezési lehetőséggel szeretnénk nyaralásukat még fantasztikusabbá tenni.

Timpa Apartmanház árak és kedvezmények

Timpa erkélyes vagy földszinti apartman, főzési lehetőséggel: 7.950,-Ft/fő/éj,
2019. aug.21-től 6.450,-Ft/fő/éj
Luxus apartman, két szobás: 7.950,-Ft/fő/éj, 2019. aug.21-től 6.450,-Ft/fő/éj
Gyermekeknek 4 éves korig ingyenes, 4-14 éves korig 3.900,-Ft/éj
Pótágy: 5.900,-Ft/fő/éj
Minimum foglalás 2 éj.


ajánlatkérés (emailben)


települések