Füred Vendégház

Kaposvár zöldövezeti lakónegyedében vendégház kiadó

Egyéb kategória
Füred Vendégház

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 6 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Füred Vendégház A házban nagy nappali található amerikai konyhával, a folyosóról 3 hálószoba nyílik, fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, zárt terasz. A házban 6 fő kényelmes elhelyezése biztosított. Az ingatlan a Deseda tóhoz kb 700m-re található.

A Deseda hazánk leghosszabb mesterséges tava. Környékét 1112 hektáros területet védetté nyilvánították. Partján horgászparadicsom található, a tó körül kerékpárút van. A Deseda tó és környéke helyi jelentőségű védett természeti terület, amely változatos élővilágnak ad otthont.

Ennek képviselőit csodálhatjátok meg a Fekete István Látogatóközpont földszintjén és galériájában berendezett kiállításon.

A táj jellegzetes népi építészetét a Szennai Skanzen mutatja be, ahol a festett kazettás mennyezetű templom található. A Kaposvári Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpontjában a látogatók betekintést nyerhetnek a vadászat és a vadgazdálkodás rejtelmeibe. Élményeket szerezhetnek a nagyvadakról, azok életmódjáról. A kaposvári Virágfürdő a Dunántúl legnagyobb egybefüggő vízfelületű élményfürdője, fedett és nyitott medencékkel is rendelkező uszoda, valamint gyógyvízzel ellátott termálfürdő.

Füred Vendégház árak és kedvezmények

4000,-Ft/fő/éj,
minimum 20 000,-Ft/ház/nap


ajánlatkérés (emailben)


települések