Viola Vendégház

Viola Vendégház Kehidakustány

Egyéb kategória
Viola Vendégház

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 11 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat előzetes egyeztetéssel


Viola Vendégház Kehidakustány központjában, a Termálfürdőtől 600m-re lévő Viola Vendégház egész évben kiadó. 2 külön bejáratú 2-7 személyes apartmanokkal. Mindkét apartman felszerelt konyhával és étkezővel. A kis apartman max. 4 fő befogadására alkalmas, az emeleti nagy apartman pedig 3 szobában max. 7 főt tud fogadni. Ez utóbbihoz egy nagy erkély is tartozik. A kertben lehetőség van grillezésre, napozásra, gyermekeknek hinta és függőágy áll rendelkezésre, míg a felnőttek hangulatos estéket tölthetnek el a kerti terasznál. Az zárt udvarban ingyenes parkolás biztosított. A vendégházhoz közel található a Deák Ferenc kúria. A szomszédos községben, Zalacsányban pedig a Batthyány kastély és Zala Springs Golf Club nyújt kikapcsolódási lehetőséget az ide látogatóknak. Hévíz 10 km-re, Keszthely 20 km-re, Zalaegerszeg 30 km-re található a szállástól. Szeretettel várjuk vendégeinket.

Viola Vendégház árak és kedvezmények

Felnőtt: 3000,-Ft Fő/éj. Gyermek kedvezmény: 0-2 éves korig ingyenes.
Csomagajánlataink:
Kettőt fizet hármat kap, Hármat fizet négyet kap, Négyet fizet ötöt kap, Ötöt fizet hat éjszakát kap és Nyugdíjasoknak szóló csomagunk.
Több fő több éjszakás tartózkodása esetén egyedi kedvezmény adható.
Párok számára igényelje Új "Romantikus éj" ajánlatunkat, mely ajándék pezsgőt, csokoládét tartalmaz, hangulatos dekoráció, fények valamint egyedi ágynemű teszi különlegessé itt tartózkodásukat.
Kérje ajánlatunkat és megküldjük Önnek legjobb árainkat


ajánlatkérés (emailben)


települések