Árnyasfűz Nyaraló

Mezőtúr Peresi Holt Körös mellett közvetlen vízparti nyaraló kiadó

Egyéb kategória
Árnyasfűz Nyaraló

Foglalható áprilistól-októberig, férőhelyek max. 8 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat hozható


Árnyasfűz Nyaraló A vízparton saját stégről élvezheti a horgászatot, a szemközti oldalon nincsenek nyaralók. A ház Mezőtúrtól pár kilométerre van. Az út télen nyáron járható. A házban, amely 45 nm, az alsó szinten teljesen felszerelt konyha és nappali egyben, és egy 2 ágyas hálószoba található. A tetőtérben 1 szoba került kialakításra, külső feljárattal, külön nagy terasszal.

Az épület 8 4 +4 személy elhelyezésére alkalmas. A tetőtérben 1 db 2 személyes és 2 db egyszemélyes fekvőhely van elhelyezve, az ágyneműt mi biztosítjuk. A nappaliban 2 személyes kihúzható kanapé teszi kényelmessé a Tv nézést és az alvást. Internet és Wifi nincs. A fürdőszoba is akadálymentesített, tusoló van benne. Törülközőt kérjük hozzon magával. A vizet fúrt kút biztosítja, célszerű főzéshez, tea és kávé készítéséhez ásványvizet vinni. Fürdéshez, fogmosáshoz, mosogatáshoz használható a víz.

A vízpartot kerekesszékkel is meg lehet közelíteni. Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség. A hozzávaló bográcsot, sütőtárcsát, és fát mi biztosítjuk. Kutyát, cicát nyugodtan lehet hozni, de amennyiben a gazdival alszik a kutyus, kérjük hozzon magával ágyneműt.

Árnyasfűz Nyaraló árak és kedvezmények

A ház max. 8 főnek: 19000,-Ft/éj.

A nyaraló nyitva tartása: május 1- október 31. Június, július, augusztus, szeptemberben
minimum 4, májusban és októberben minimum 3 éjszakára foglalható.

ajánlatkérés (emailben)


települések