Árnyasfűz Nyaraló

Peresi holtágnál, Mezőtúron nyaraló kiadó

Egyéb kategória
Árnyasfűz Nyaraló

Foglalható áprilistól-októberig, férőhelyek max. 8 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat hozható


Árnyasfűz Nyaraló Mezőtúr Peresi Holt Körös mellett közvetlen vízparti horgászásra kitűnően alkalmas hűtő-fűtő klímával felszerelt, akadálymentesített nyaraló kiadó. Ha szeretne madárcsicsergésre és halak csobbanására ébredni, távol a város zajától, akkor szeretettel ajánljuk Önnek teljesen felszerelt nyaralóházunkat.

A házban, amely 45 nm, az alsó szinten teljesen felszerelt konyha és nappali egyben, és egy 2 ágyas hálószoba található. A tetőtérben 1 szoba került kialakításra, külső feljárattal, külön nagy terasszal. Az épület 8 4 +4 személy elhelyezésére alkalmas. A tetőtérben 1 db 2 személyes és 2 db egyszemélyes fekvőhely van elhelyezve, az ágyneműt mi biztosítjuk. A nappaliban 2 személyes kihúzható kanapé teszi kényelmessé a Tv nézést és az alvást. Internet és Wifi nincs. A fürdőszoba is akadálymentesített, tusoló van benne. Törülközőt kérjük hozzon magával. A vizet fúrt kút biztosítja

A vízpartot kerekesszékkel is meg lehet közelíteni. Bográcsozásra és sütögetésre is van lehetőség. A hozzávaló bográcsot, sütőtárcsát, és fát mi biztosítjuk. Kutyát, cicát nyugodtan lehet hozni, de amennyiben a gazdival alszik a kutyus, kérjük hozzon magával ágyneműt.

Árnyasfűz Nyaraló árak és kedvezmények

A ház max. 8 főnek: 19000,-Ft/éj.

A nyaraló nyitva tartása: május 1- október 31. Június, július, augusztus, szeptemberben
minimum 4, májusban és októberben minimum 3 éjszakára foglalható.9

ajánlatkérés (emailben)


települések