Lilla Villa

A Bükki Nemzeti Parkban 16 vendégház kiadó egyedülálló panorámával 3950,-Ft /fő/éjtől

Egyéb kategória
Lilla Villa

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 16 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Lilla Villa A Lilla Villa egy csodálatos, csendes, erdővel és hegyekkel körülvett kiemelt természetvédelmi övezetben a hegy tetején egész évben folyamatosan várja kedves vendégeit. Az ház vendégei részére saját parkolót biztosítunk.

Két szinten 4 vendégszoba található 16 férőhellyel. Minden szobában lehetőség van pótágy, vagy gyermekágy elhelyezésére, a szobák önálló fürdőszobával, WC-vel rendelkeznek. Az első szinten nagyméretű társalgó található a hegyekre néző panorámával. A társalgóban, valamint a felső szinten lévő szobában TV, hűtőszekrény található. A felső szinten lévő szobához nagyméretű, a környező hegyekre néző külső terasz tartozik. A terasz 16-20 fős zártkörű rendezvény bonyolítására alkalmas. Az üdülő földszintjén található az ebédlő, felszerelt konyha valamint szabadtéri grill terasz. Csoportok, iskolák részére további kedvezményeket biztosítunk. Rendezvények, esküvők, bulik, tehetségműhelyek, táborok, iskolai kirándulások lebonyolítását is vállaljuk.

Lilla Villa árak és kedvezmények

Az áraink szezontól és létszámtól függően változnak, kérje ajánlatunkat e-mailben, és pontosan árajánlatot küldünk önnek

ajánlatkérés (emailben)


települések