Börzsöny Szíve Vendégház

Hogy miért épp Nagybörzsöny? Mert gyönyörű és csendes környezetben

Egyéb kategória

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 6 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Börzsöny Szíve Vendégház Barátokkal, családdal, kollégákkal. vagy kettesben ünnepelni, bulizni, kis tó partján pecázni, gombászni, vadászni, az erdőben vasutazni, lazítani vagy túrázni, nyársalni vagy bográcsozni vidám napokra vagy akár egy éjszakára is.

Nagybörzsönyben kiadó családbarát vendégházam, nagy kerttel, játszótérrel. Pestről akár egy óra alatt odaérsz a Börzsönybe, amely az egyik legkedveltebb turisztikai és kiránduló központjává nőtte ki magát.

A Börzsöny Szíve Vendégház vastag kőből és vályogból épült falai áldásos hatását, leginkább nyáron élvezheti az ember, itt tényleg nincs szükség légkondicionálóra, de a nagy hideg sem okoz problémát, hisz a házikó egyik fő díszeként is szolgáló impozáns cserépkályha gyorsan felmelegíti a lakot. Vendégházunkban konyhánk jól felszerelt, található benne villanytűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, edény és étkészlet. Fürdőszobánk tágas, szükség esetén mosógép is rendelkezésre áll.

Gondolván az aprónépre, babaágy, etetőszék, babakád és kerti játszótér is szolgálja a legkisebbek kényelmét. A házban 6 fő kényelmesen elfér, egy franciaágy, és két kihúzható kanapé biztosítja nyugodt pihenést.

Börzsöny Szíve Vendégház árak és kedvezmények

Felnőtteknek:
2 főnek: 10000,-Ft/éj.
3 főnek: 12000,-Ft/éj.
4 főnek: 16000,-Ft/éj.
5 főnek: 20000,-Ft/éj.
6 főnek: 24000,-Ft/éj.

Családoknak:
2 felnőtt +1 gyerek: 10500,-Ft/éj.
2 felnőtt +2 gyerek: 13000,-Ft/éj.
2 felnőtt +3 gyerek: 15500,-Ft/éj.
2 felnőtt +4 gyerek: 18000,-Ft/éj.

Fűtésszezon: 3000,-Ft/ház/éj.
Egy éjszaka felár: 3000,-Ft/ház.

ajánlatkérés (emailben)


települések